Bemutatkozás

Egyesületünk céljai:

1. Segíteni a lakóközösség szerveződését, az incsői lakóközösség céljainak, érdekeinek megfogalmazását, annak érvényesítését.
  2. Felvállalni és ellátni a „Gödöllő-Incső” városrészben lakótulajdonnalrendelkező egyesületi tagok érdekképviseletét.
  3. Részt venni a beruházó, az önkormányzat, a szolgáltatók és az üzemeltető közötti tárgyalásokban, képviselni az egyesületi tagok és ezen keresztül az incsői lakóközösség érdekeit.
  4. Együttműködni a városvezetéssel, illetve más civil szervezetekkel Gödöllő város érdekében, támogatva Gödöllő városfejlesztési stratégiáját.
  5. Erőfeszítéseket tenni környezetvédelmi célok megvalósítására, tiszta, rendezett, virágos, madárbarát lakókörnyezet kialakítására, továbbá élhető és kulturált, biztonságos lakókörnyezet kialakítására és fenntartására, a Máriabesnyői Nagyboldogasszony Bazilika és a Pilisi Parkerdő Zrt.-vel együttműködve.
  6. Segíteni és fejleszteni az egyesületi tagok és ezen keresztül az incsői lakóközösség közösségi életét.
  7. Támogatni a határon túli magyar családokat és gyermekeiket.
  8. Az egyesület működéséről kikéri az egyesületi tagság véleményét,tájékoztatja a tagokat és az egész lakóközösséget informálja az egyesület céljairól és eredményeiről.

Az egyesület tagja lehet az a nagykorú, cselekvőképes természetes személy, aki

1. az incsői lakóközösségben lakótulajdonnal rendelkezik, illetve tulajdonosnak az egyesületi tagságra vonatkozó meghatalmazással rendelkező bérlő,
  2.  az egyesület célkitűzésével egyetért,
  3. az alapszabályban foglalt rendelkezéseket elfogadja,
  4. akinek az érdekei nem állnak szemben az egyesület céljaival,
  5. aki a tagság fenti feltételeinek meglétéről éves nyilatkozatot tesz.

Az egyesület tagjai vagyoni hozzájárulásként tagdíjat fizetnek. A tagdíj összege 4200 Ft/év.  A tagdíj kiegyenlíthető átutalással az alábbi számlaszámra:

Gödöllő-Incső Lakóközösségért Egyesület
10400494-50526877-88551003